SEO

SEO

SEO: Wat is dat?

SEO staat voor Search Engine Optimazation of zoekmachine optimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat uw website op de eerste pagina van Google vindbaar is. Als SEO expert  bouwen we uw website in functie van de internet gebruiker en de zoekmachines. Door een makkelijke indexering en hoge conversieratio zal Google uw website als belangrijk aanschouwen en daardoor hoog in de zoekresultaten positioneren. Onze SEO diensten en zoekmachine optimalisatie bestaan uit een mix van diverse Google marketing technieken die perfect op elkaar moeten aansluiten om bovenaan in Google vindbaar te zijn.

De dagen van even een website bouwen, deze aanmelden bij zoekmachines en hup, toprankings in Google zijn voorgoed voorbij. Om meer bezoekers en leads te genereren moet u uw website zoekmachine optimaliseren. Enkel zo trekt u potentiële kopers aan!

Onze SEO diensten verzekeren resultaat en garanderen succes! Doorgaans worden reeds toprankings bereikt met uw website na 2-5 maanden zoekmachine optimalisatie (SEO). Als u dan nog weet dat 80% van uw mogelijk cliënteel online kijkt alvorens een keuze te maken, dan weet u toch voldoende?

Met ons SEO advies scheert u hoge toppen in zoekmachines voor uitsluitend relevante zoektermen. Het is daarmee de voornaamste online marketingdienst binnen SEO marketing die optimaal rendement garandeert!

SEO stappenplan bij SEO projecten

Webdesigner

1. SEO Website Analyse

Met de SEO website analyse krijgen we inzicht in de technische toestand van de website en de huidige posities in de zoekmachines. We analyseren het verkeer op uw website en het surfgedrag. Zo kunnen we conversiepatronen vaststellen en het rendement van uw online marketingcampagne meten en verder optimaliseren.

2. Concurrentie Analyse

Iedere sector vraagt om een unieke aanpak. Wie zijn uw concurrenten? Wat is de zoekmachine optimalisatiegraad van hun website? Waar scoren ze goed en waarom? Dit zijn slechts enkele vragen die we nadien verwerken in een zoekmachine optimalisatie strategie voor uw website.

3. Zoektermanalyse

Na een grondige analyse van uw website en concurrenten gaan we op zoek naar de belangrijkste zoektermen en verborgen parels. De zoektermanalyse is één van de hoofdpijlers binnen zoekmachine optimalisatie. De nadruk ligt hier op het zoekvolume, het concurrentieniveau, de zoektrends, conversatieratio etc.

4. Website optimalisatie

Na de selectie van de juiste zoektermen en de bepaling van een strategie stellen we uw website samen. We besteden hier extra aandacht aan alle technische, visuele en tekstelementen die voor de website optimalisatie belangrijk zijn.

5. Periodiek onderhoud

Toprankings in Google behalen is de eerste stap. Deze behouden de tweede. Dagelijks komen er nieuwe websites online. Essentiëel is dan ook te blijven sleutelen aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Het wordt niet zomaar energie-intensief en langdurig genoemd. Een belangrijk element is het verhogen van de linkpopulariteit van uw website. Inkomende links van hoge kwaliteit verhogen het vertrouwen van zoekmachines in uw website. Wij zoeken er de beste links voor uw sector uit.

6. Rapportage en analyse resultaten

Maandelijkse rapportage en overleg maken deel uit van een succesvolle zoekmachine marketingbeleid. Web Analytics verschaffen ons inzichten in welke stappen te ondernemen om het maximum uit online campagne te genereren.

Vraag dus zeker een offerte aan voor SEO!

Contacteer Ons Voor Onze Diensten

Webdesign & Webdevelopment

    Please prove you are human by selecting the House.

    Alle velden zijn verplicht